Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: Zihinsel engelli bireylere ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim öğretim olanakları sağlayarak, onların bireysel ihtiyaçlarına hitap ederek, çevreyle işbirliğini sürekli geliştirebilen, onlara toplumda kendi kendilerine yeten iyi bir birey olma davranışlarını kazandırmaktır.

Misyon: Zihinsel Engelli bireylerin toplum içinde kendi kendilerine yetebilmelerine imkan sağlayacak davranışları kazanabilecekleri uygun eğitim öğretim ortamları oluşturarak, bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilen iyi bir yurttaş olmalarını sağlamak.

Başarılar: AB Gençlik Projesi / Engel Tanımayan Renkler

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aliakturksincan2.meb.k12.tr

Adres - Adres G.O.P. Mah. Yaşar Doğu Cad. No34 Sincan/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Gaziosmanpaşa Mahallesi / Sincan / ANKARA - Sincan Merkeze yaklaşık 3 km uzaklıkta merkezi bir mahalle. Sincan Devlet Hastanesi ve Harikalar Diyarı´na yaklaşık 1,5 km mesafededir. Ulaşım dolmuş, belediye otobüsü ve özel halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

Adres - Adres G.O.P. Mah. Yaşar Doğu Cad. No34 Sincan/ANKARA

Ulaşım Kızılay´dan 521, 517 nolu otobüsler ve Sıhhiye´den 520, 515 nolu otobüsler ile, ayrıca Ulus´tan "Fatih", "Törekent" dolmuşlarıyla da ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 3 km