Ergün BAYINDIR - Müdür

05.05.1967 Ağrı Tutak doğumlu. İlkokulu Bayındır Köyü İlkokulunda, Orta Öğretimi, Tutak İmam Hatip Lisesinde, yükseköğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesindetamamladı. 1991 yılında İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına atandı. Sırasıyla Bilecik Gölpazarı İmam Hatip Lisesi, Kastamonu Cide İmam hatip Lisesi ve Ağrı İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. 2008 yılında Etimesgut Anadolu Kız Meslek Lisesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak tayin oldu. 2010 Yılında Sincan Fatih Anadolu Lisesine Müdür Başyardımcısı, 2014 yılında ise Erzurumlu İbrahim Hakkı Ortaokulunda müdür olarak göreve başladı. 03.07.2019 tarihine kadar bu görevini sürdürdükten sonra aynı tarihte Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Okuluna müdür   olarak atandı. Evli ve üç çocuk babası olan Bayındır, Arapça ve İngilizce bilmektedir.